Over Daan Vader

Sinds een aantal jaar ben ik in het meeste van mijn dagelijkse activiteiten bezig met marketing en met name online marketing. Ik vind het gaaf om andere ondernemers hiermee te helpen en daarom ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Inmiddels heb ik al meer dan tien bedrijven geholpen en de meeste daarvan werk ik nog steeds voor. Mijn motivatie haal ik uit leesgierigheid en daarom geeft dit werk mij vaak energie in plaats van dat het energie kost. Buiten de studie die ik momenteel nog volg, ben ik veel bezig om mij verder te ontwikkelen door middel van het lezen van boeken, het volgen van trainingen en door contact te houden met anderen binnen de marketing.

Daan Vader eigenaar Marketing Specifiek

Over Marketing Specifiek

Marketing Specifiek is hét online marketing bureau dat jou helpt om je website te optimaliseren voor Google en bezoeker. Dat betekent dat niet de focust ligt om (vaak dan op korte termijn) zoveel mogelijk bezoekers te krijgen of alles uit de huidige bezoekers te halen, maar het doel om met deze twee samen voor meer succes zorgen. Momenteel heb ik geen werknemers en ben ik dus officieel zelfstandig ondernemer. Echter heb ik wel veel contacten met andere freelancers en bedrijven die gespecialiseerd zijn in een specifiek onderdeel.

SEO freelancer


Optimalisatie van jouw website

Marketing Specifiek focust zich op het optimaliseren van websites voor bezoeker en Google. Dit is op te splitsen in zoekmachine optimalisatie en conversie optimalisatie. Het voordeel hiervan is dat Marketing Specifiek hiermee de kans heeft om zich te specialiseren in dit vakgebied. Omdat Marketing Specifiek contact heeft met andere online marketing bureaus en zzp'ers is er de mogelijkheid om ook advies te geven buiten website optimalisatie. Dan kan je doorgestuurd worden naar een van onze partners of advies krijgen voor een andere oplossing. Het gaat dan bijvoorbeeld om website hosting, design, social media en online adverteren. Neem contact op en dan krijg je zo snel mogelijk een passend advies voor je aanvraag.