Over Daan Vader

Sinds een paar jaar ben ik gek van online marketing en ben ik er met plezier vrijwel iedere dag mee bezig. Een eigen bedrijf beginnen in de online marketing is voor mij een droom die uitkomt. Ik ben ontzettend leergierig en daarom verdiep ik mij ook buiten mijn studie dagelijks in de online marketing. Dit doe ik onder andere door het lezen van boeken, het volgen van trainingen en door contact met anderen in het vakgebied. Deze kennis is leuk om te hebben, maar ik vind het nog beter om hiermee jou te helpen jouw website te optimaliseren voor Google en bezoeker. Wil jij ook online meer succes behalen?

Daan Vader eigenaar Marketing Specifiek

Over Marketing Specifiek

Marketing Specifiek is hét online marketing bureau dat jou helpt om je website te optimaliseren voor Google en bezoeker. Het is belangrijk dat dit kan gebeuren op de manier die past bij jou en je bedrijf. Marketing Specifiek is gevestigd in het Zeeuwse Tholen en is er voor klein tot middelgroot ondernemend Nederland. Mijn naam is Daan Vader en ik ben trots dat ik de eigenaar kan zijn van Marketing Specifiek. Ik vind het belangrijk om jou en je bedrijf goed te leren kennen om vervolgens samen tot een passend plan te komen. Als je investeert in goed contact, ben ik overtuigd dat de mooie resultaten een stuk makkelijker komen. Daarom is persoonlijk contact het speerpunt in het werk.

SEO freelancer


Optimalisatie van jouw website

Marketing Specifiek focust zich op het optimaliseren van websites voor bezoeker en Google. Dit is op te splitsen in zoekmachine optimalisatie en conversie optimalisatie. Het voordeel hiervan is dat Marketing Specifiek hiermee de kans heeft om zich te specialiseren in dit vakgebied. Omdat Marketing Specifiek veel contact heeft met andere online marketing bureaus en zzp'ers is er de mogelijkheid om ook advies te geven buiten website optimalisatie. Dan kan je doorgestuurd worden naar een van onze partners of advies krijgen voor een andere oplossing. Het gaat dan bijvoorbeeld om website hosting, design, social media en online adverteren. Neem contact op en dan krijg je zo snel mogelijk een passend advies voor je aanvraag.