Online marketing uitleg

Hier vind je alle blogs en artikelen waar we uitleg geven over online marketing en specifiek in SEO en CRO.


👇 Nieuwste artikel 👇

Online marketing SEO: uitleg + 11 tips!

In dit artikel vind je de uitleg over SEO en waarom het zo een belangrijk onderdeel is van de online marketing van je bedrijf. Daarnaast ontvang je 11 tips die je direct kunt toepassen voor jouw website. Profiteer van deze tips, stijg in de zoekresultaten van Google en krijg meer websitebezoekers en meer klanten.


Een blog over de mogelijkheden die je als beginner hebt om een goede start te maken met online marketing. Hierin wordt de tip gegeven die zorgt voor de beste start. Hiermee maak je in korte tijd hele grote stappen in je kennis over de meest belangrijke online marketing onderwerpen.

Dé marketing trends van de 21e eeuw

De belangrijkste marketing trends van de 21e eeuw lees je in dit blog.

Een blog over verschillende reclames van grote merken tijdens de beginperiode van de coronacrisis. Hierbij worden verschillende reclames en acties toegelicht en komen experts aan het woord over hun mening met betrekking tot de keuzes van onder andere Albert Heijn en Heineken.

Verschillen online en offline reclame

In dit blog lees je de belangrijkste verschillen tussen online en offline reclame.


Website optimalisatie uitbesteden

Wil je voor de lange termijn meer klanten en omzet uit je website krijgen? Dat is aan de ene kant het optimaliseren voor Google, zodat je hoger in de zoekresultaten komt, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Aan de andere kant is het optimaliseren voor meer conversies belangrijk om te zorgen dat zoveel mogelijk bezoekers ook klant worden, namelijk conversie optimalisatie.