Website optimalisatie

Voor betere resultaten uit je website is werken aan SEO en CRO dé oplossing. Je website moet met zoekmachine optimalisatie op relevante zoekwoorden voor jouw website hoger komen in de resultaten van Google. Daardoor krijg je een vaste stroom bezoekers naar je website die in jouw doelgroep zitten. Vervolgens zorgt conversie optimalisatie ervoor dat zoveel mogelijk van die bezoekers vervolgens de juiste actie ondernemen. Dat betekent meer aankopen, klanten en omzet. Kies de categorie waarvan jij denkt dat je website daar nu het meeste baat bij heeft en claim jouw gratis adviesgesprek!

Hoger in Google - SEO

Hoe krijg je meer bezoekers op je website? Een belangrijke stap is dan werken aan zoekmachine optimalisatie, zodat je hoger gaat komen in de zoekresultaten van Google. Die optimalisatie bestaat uit een aantal verschillende onderdelen die bepaald worden met de rankingsfactoren die Google heeft opgesteld. Het doel van zoekmachine optimalisatie is om ervoor te zorgen dat je website hoog scoort op relevante zoekwoorden. Daardoor ontvang je een vaste stroom bezoekers uit je doelgroep op je website.

Hogere conversie - CRO

Wil je hogere conversie uit je website halen? Dan is conversie optimalisatie belangrijk voor jouw website. Dit houdt in dat je aan de slag gaat met het optimaliseren van je website om ervoor te zorgen dat een zo hoog mogelijk percentage van de bezoekers de juiste actie onderneemt. Komt een bezoeker op je website, dan is het belangrijk dat hij snel kan vinden hoe hij een gesprek kan aanvragen of jouw product kan bestellen. Als je blogs op je website schrijft over jouw product of dienst, dan moet je zorgen dat de lezer het vervolgens wil kopen.


Doorgaan met een website die niet geoptimaliseerd is voor Google en bezoeker?

Dat is dan een gemiste kans om voor de lange termijn online te groeien!


Werkwijze

Bij Marketing Specifiek kan je kiezen of je onder begeleiding van een coach voor tips en antwoorden aan de slag gaat of je dat je de optimalisatie uitbesteedt. Wat je ook kiest, we hebben regelmatig contact om de vooruitgang te bespreken en te kijken waar nog potentie in zit. Goed contact is de basis voor mooi resultaat.

Uitbesteden

Als je de optimalisatie uitbesteedt, zal Marketing Specifiek de website optimalisatie volledig overnemen. Dit betekent alleen niet dat er weinig contact met elkaar is. Regelmatig (afhankelijk van het aantal uren dat er gewerkt wordt) ontvang je een rapport, zodat je op de hoogte blijft van de vooruitgang die is geboekt. Hierin krijg je inzicht in wat er gedaan is, wat dit concreet betekent voor je website en wat er nog op de planning staat. Dit rapport, vragen en nieuwe ideeën bespreken we in een telefoon- of videogesprek. Op deze manier werken we samen aan de optimalisatie van jouw website.

Contact opnemen met Marketing Specifiek!

Aanrader: tijdelijk kan je profiteren van de 2021 openingsdeal!